Automatisch overstappen van groene energie leverancier

Dat je met het overstappen van leverancier geld kan besparen weten de meeste mensen, dat dit ook automatisch kan met een service weten weinig mensen. Daarom ga je in dit artikel hier meer over lezen, hoe het in zijn werk gaat, hoe je je aanmeldt en of het ook voor groene energie mogelijk is.

Besparen op je energierekening

De meesten weten wel waarom je kan besparen op je energierekening, maar het wordt nog even kort uitgelegd. Als jij een contract afsluit bij een energieleverancier is dat voor een bepaald termijn (meestal een jaar), in de eerste periode worden er welkomst tarieven, cashbacks en/of je krijgt een welkomstcadeau. Er worden allerlei acties bedacht om zoveel mogelijk klanten binnen te halen, maar wat betekent dit voor als het eerste jaar is afgelopen. Dan kom je in het slapers of variabel tarief wat altijd hoger uitvalt dan wat je eerst betaalde. Loyale klanten worden gestraft, nieuwe beloont, vandaar dat het beter is om over te stappen van energieleverancier.

Overstappen van leverancier 

Nu je weet waarom je moet overstappen, ga je dit elk jaar doen toch? Nee, waarschijnlijk niet ,want veel mensen vergeten het. Dit is begrijpelijk ondanks dat je elke dag energie gebruikt, stap je maar 1 keer per jaar over, dus makkelijk te vergeten. Daarom is er een nieuwe dienst die al bekend is in Engeland, de dienst vergelijkt en zet jou automatisch over van energieleverancier. Automatisch overstappen van energieleverancier 

Hoe kan jij je aanmelden?

Dit is heel gemakkelijk je voert je persoons- en contactgegevens in, vervolgens gaat SwitchHero aan de slag om voor jou een besparende deal te zoeken. Vinden ze een deal wordt deze voor je klaar gezet, vervolgens moet jij akkoord geven op deze deal. Geef je akkoord dan wordt je na je einddatum overgezet van energieleverancier. 

Groene energieHandig om te weten er wordt alleen groene energie aangeboden, dan hoef jij hier geen keuze in te maken. Maar kan je nog steeds besparen op je rekening. Erg handig dat het automatisch gaat, hoef jij er niet meer over na te denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *