Disclaimer

Informatie over de inhoud van deze website en het adverteren op Duurzame-energiebronnen.nl

Voor alle duidelijkheid wijst Duurzame-energiebronnen.nl ten aanzien van de website www.duurzame-energiebronnen.nl u op het vogende:

De informatie op, en overige inhoud van de Duurzame-energiebronnen.nl wordt de bezoeker van de website uitsluitend voor informatieve doeleinden aangeboden.

De door Duurzame-energiebronnen.nl op de website aangeboden informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geplaatst en Duurzame-energiebronnen.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling van de site, desondanks is het mogelijk dat de informatie onvolledig, niet actueel en/of onjuist is. Aan informatie en inhoud van de Duurzame-energiebronnen.nl kunnen geen rechten, aanspraken, toezeggingen of garanties worden ontleend.

De Duurzame-energiebronnen.nl bevat links naar sites van derden, deze sites zijn niet van Duurzame-energiebronnen.nl en worden de Duurzame-energiebronnen.nl sitebezoeker uitsluitend aangeboden uit oogpunt van gebruikersgemak. Duurzame-energiebronnen.nl kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gelinkte websites en evenmin voor de inhoud van de daaraan gekoppelde websites. Duurzame-energiebronnen.nl behoudt zich het recht voor de informatie op, en overige inhoud van, de website te wijzigen op elk gewenst moment.

Hoewel Duurzame-energiebronnen.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Duurzame-energiebronnen.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Duurzame-energiebronnen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van storingen, onderbrekingen of vertragingen in het verstrekken van informatie, noch voor enige schade die voortvloeit uit handelingen verricht naar aanleiding van de op de Duurzame-energiebronnen.nl verstrekte informatie. Enkel de websitebezoeker is verantwoordelijk voor zijn gebruik van de op de Duurzame-energiebronnen.nl beschikbare informatie. Duurzame-energiebronnen.nl aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor eventuele schade, verliezen van gegevens/bestanden, onvermogen tot gebruik en/of virussen die schade kunnen veroorzaken aan de computer of software van de websitebezoeker, opgemerkt voor, tijdens of na een bezoek aan de Duurzame-energiebronnen.nl.

Adverteren
Adverteren op Duurzame-energiebronnen.nl is mogelijkheid. Bij beëindiging van de website duurzame-energiebronnen.nl of bij een eventuele verkoop van de website is Duurzame-energiebronnen.nl en JGwebsites niet verantwoordelijk met wat de nieuwe eigenaar met de advertenties en betaalde linkplaatsingen doet. De mogelijkheid tot adverteren op Duurzame-energiebronnen.nl is dan gestopt en de lopende advertenties of link plaatsingen worden dan beëindigt, tenzij de nieuwe eigenaar anders beslist. Bij beëindiging van de website Duurzame-energiebronnen.nl of het bedrijf JGwebsites wat daaraan gekoppeld is stoppen daarmee ook de advertenties.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

JG Mulder
Duurzame-energiebronnen.nl
JGwebsites / Find It Online