Windturbine onderdelen fabrikanten ontdekken Spares in Motion steeds vaker

Steeds meer fabrikanten voor wind turbine onderdelen gebruiken Spares in Motion om hun producten direct aan de eind klant aan te bieden.

Het laatste kwartaal ziet Spares in Motion een sterke toename in het aantal componenten fabrikanten die hun producten op Spares in Motion aanbieden. De wind turbine industrie is erg internationaal. Door het gebruik van Spares in Motion kunnen deze fabrikanten hun producten direct aanbieden aan de eindklant. Enkele voorbeelden zijn; Hydratech-Industries, PMC Technology A/S (onderdeel van PMC Group), BGB en SSB/Emerson. Reindert Vos, Spare Parts manager bij PMC, geeft aan dat dankzij Spares in Motion 15 internationale klanten heeft toegevoegd aan hun klanten bestand. Dit zijn klanten die zij voorheen niet kenden of bereikten. ‘Het online adverteren helpt PMC bij het creëren van nieuwe internationale sales’ zegt Vos.
Jochem Sauer, mede oprichter van Spares in Motion: ‘de wind turbine onderhoudsmarkt groeit sterk. Deze groei heeft direct invloed op de behoefte aan windturbine onderdelen en onderhoudsdiensten’. Spares in Motion faciliteert deze groei. Dankzij Spares in Motion kunnen fabrikanten direct in contact komen met klanten over de hele wereld 24 uur per dag. Spares in Motion faciliteert en stimuleert dit direct contact tussen koper en verkoper. ‘Dit directe contact is essentieel voor ons succes. De onderdelen die op Spares in Motion worden aangeboden zijn technisch complex. Vooraf overleg reduceert de kans op fouten en problemen achteraf’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *